Senin, 28 April 2014

Shella Says Hell-o, Spring!

Thank God I finally have time to write this blog again <3
Did you miss me, ;) ?
 
So, being absent in, like, a week means,  that I’m, like, in a really hectic schedule. Quite busy with my clothing line as well as unstoppable classes’ schedule. Not to mention, I’m also pretty busy with Korean series I’m running: GOLDEN RAINBOW! Wohooo have you guys watched it? Jung Ill Wo is super cute! (?) *unfocus*
 
And so, you do know Harvard University has just welcomed spring right? Thus, I also choose spring-themed as my outfit today! I also choose boyish theme! But in truth, No matter what style I choose, I always end up looking boyish -_-
 
 


Anyways, I’m wearing flower-motive trousers from @ootdiindostore (on instagram), thank you so much! I feel blooming (?)
 
As for the closing statement, I’m so madly in love with Jeffrey Campbell slippers I’m wearing. Yet, my first thought when see it is deciding…. To see my wallet. LOOOOOLS (but deep down; I’m crying) 



H&M scarf, H&M denim coat, Unbrand Shirt, OOTDINDOSTORE trousers, JC shoes.

Jumat, 18 April 2014

Shella in A Korean Vintage Dress

Hallo guys.. gimana long weekend nya? seru, biasa aja atau malah ngeselin? kalo aku biasa aja makanya aku alihhin sama ng-update blog deh (?) ......... nah! kali ini aku bukan mau curhat tentang loongweekend apalagi tentang mantan yang bentar lagi mau nikah (???) *ga fokus* hahaha tapi kali ini,  aku bakal share tentang   outfit aku di acara Jamming Session With Saif Adam by Wardah yang berlangsung di Bistronomy Jakarta hari Selasa kemarin..
Tapi sebelumnya aku mau cerita sedikit nih tentang acaranya. hoaaaaa ... It was totally fun alias SERU BANGET karna selain kita bisa denger Saif Adam nyanyi kita juga disuguhin dengan penampilan yang gak kalah ok dari Dian Pelangi, Chiki Fauzi dan Marshanda. waw! emang rada keki sih kalo ga dateng ya kaaaan hihihihihi Dan yang paling penting adalaaaah jeng jengg jengggg .... disini kita bisa ketemu dan seru-seruan bareng temen-temen muslimah lainnya..






Begitu tau dresscode nya adalah "Vintage" iya deh langsung panik. soalnya aku emang bukan org yang "vintage" banget. but at least ive tried. daaannnn tadaaaaaaa. take a look! this is my outfit for that day!




Anyway... Hari itu aku dibawain Iymel oleh-oleh dari liburannya ke Seoul. Yap! she know me so well. Teddy bear dengan Hanbook. lucu kaaaaaaaaaaaaaaaan kayaaa akuuuuuuu ....................... :)))) hahhahaa



Minggu, 13 April 2014

Shella in A Striped Outfit

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .............


Some people say life has just to be simple and confident. This time, I would like to glorify the quote I mentioned before for my outfit. Most of people would usually combine daring motive with the simple one. Their argument relies on the idea “hey, let’s not make this outfit excessive, right” or simply said (in bahasa) ”gak usah bikin baju ini lebay ya”. Hahaha (laugh beautifully), this time I’m going to prove the otherwise! That’s totally wrong! Some excessive motive can be also be combined by the other excessive one. And it doesn’t look exaggerate. For instance, the full-striped one! Take a look! ;)




Just a little secret though. For those who feel their body, err, well, “broad” (like me, LOL) vertical-stripped motive will make you look slimmer <3
My top and panst is one of Dian Pelangi’s very own collection "Pop Batik". I pick up this one for its unique motive. Take a look at the unusual yet expensive looking cutting and especially the purpled-shadowy color. Another special part is the cutting on the pants. With extra cutting dangling on the ground and blown by the wind, It just makes me wanna say “Aaaahhhh aku ingin terbaaaang... Kehatimuuu (???)"


Rabu, 09 April 2014

Shella And The Braid Veil







Photo: Zaini Rahman . Make Up: Tiara Hanurina

Coat by @Bunabunga
White Shirt by @idegi_le
Pants by @Farsk_id
Bag by H&m
Platform shoes by  @itskugara
Glassess by @tokoloe

Jumat, 04 April 2014

Shella In A Black Abaya and Red Lips







"When a black dress is right, there is nothing else to wear in its place." - Edith Piaf

Shella and Seine Cruise of Paris

Throwback to January 2014 when we (me and Hijabella Magz team) went to Paris and got a Workliday. Satu hari yang sangat melelahkan setelah photoshoot ditambah hujan dan suhu yang super duper bikin menggigil kami memutuskan buat naik kapal dan berkeliling melihat keindahan kota Paris di malam hari. FYI, walaupun hujan rintik2 gak menghalangi gw buat foto-foto soalnya beneran serius sumpah ga boong Paris dimalam hari bener bener mengagumkan. Sedihnya, dipostingan gw kali ini ga fokus ke pemandangannya soalnya di setiap foto pasti ada muka gw nya hahahahhaaa gapapa ya pemirsa namanya juga idup kadang-kadang suka khilaf (?????).

iseng dulu sambil nungguin jam kapalnya berlayar, jangan lewatkan kesempatan buat ootd. hahhaa
Beanie Hat, Promod Shirt, Promod Furry Vest, H&M Pants, GOSH Boots





 anw, sempet juga bikin video nih Thank you ya Zaki a.k.a Jeki udah ngebikinin hahahaha . huaaah whatta wonderful day!!


video